Demokraterna & rasism

Demokraterna & KKK


Demokraterna & Ku Klux Klan

Publicerades 2023-07-27

Uppdaterades 2023-07-30


Fakta

Det var demokraterna som förslavade de svarta människorna i Amerika. Och det var republikanerna som ledde ”The Civil War” mot frihet.

Bilden som demokraterna med hjälp av korrupt media fortlöpande matar ut till oss medborgare är att republikanerna är en rasistisk part emedan det demokratiska partiet är emot rasism. Verkligheten och facit, visar att det är precis exakt, tvärtom.

Till skillnad mot det demokratiska partiet så har republikanerna alltid stått på de svarta amerikanernas sida. Det republikanska partiet grundades med det uttryckliga syftet att få slut på slaveriet. 

Från slutet av det amerikanska inbördeskriget fram till början av nittonhundratalet då var brottsbekämpningen och rättssäkerheten för de svarta amerikanerna närmast obefintlig i stater och på platser som kontrollerades av demokrater.

Detta eftersom Ku Klux Klan var en svulst, en synnerligen aggressiv tumör, från det demokratiska partiet. ARE WE CLEAR?


Det var demokraterna som fortfarande hundra år efter ”The Civil War” hindrade svarta i södern från att rösta, och en lång rad andra saker vilka republikanerna rakt av motsatte sig.

Det var demokraterna som år 1936 bjöd in hela det olympiska laget till Vita Huset utom en, en svart man vid namn Jesse Owens, friidrottare som samma år vid de olympiska spelen i Hitlers Berlin 1936 förnedrade Hitler genom att han vann fyra guldmedaljer. Faktum är att Hitler lämnade stadion efter en av Jesse Owens segrar.

Det var den republikanska presidenten Ulysses S. Grant som satte in armén i södern för att förstöra
Ku Klux Klan, vilket de nästan klarade av. Men i det efterföljande mellanårsvalet då stoppade demokraterna finansieringen för armén, detta för att hindra armén från att avsluta uppdraget i södern. Kände du till det? Nu vet du det.

18. Ulysses S. Grant 1869-1877

18. Ulysses S. Grant
1869-1877

Det var det demokratiska partiet som stödde lynchning. När den demokratiske presidenten Franklin D. Roosevelt fick ett färdigt utarbetat lagförslag på sitt skrivbord, en federal lag som förbjöd lynchning, då han vägrade han att underteckna den.

32. Franklin Roosevelt  1933-1945

32. Franklin Roosevelt

1933-1945

President Eisenhower - republikan - drev igenom två mycket viktiga och betydelsefulla ”Civil Rights” lagar som orsakade vilda protester från det demokratiska partiet. När han fick igenom sin sista ”Civil Rights” lag, då försökte demokraten Lyndon Johnson ta åt sig äran för att vara ledare för ”Civil Rights” samtidigt som han ledde sydborna i senaten för att rösta ner förslaget.

34. Dwight Eisenhower 1953-1961

34. Dwight Eisenhower
1953-1961

Efter mordet på president John F. Kennedy tog demokraten Lyndon Johnson över posten som USA:s president. Den 2 juli 1964 undertecknade president Johnson en ”Civil Rights Act”, som syftade till att avveckla rassegregationen och säkerställa lika rättigheter för alla amerikaner.

Johnsons utalande: "förbered er på att återigen hantera ett djävla niggerförslag igen / Be ready to take up the goddamn nigra bill again."  avslöjade dock pinsamma obehagligheter hos honom och det demokratiska partiet

36. Lyndon B. Johnson 1963-1969

36. Lyndon B. Johnson
1963-1969

Lyndon Johnson "be ready to take up the goddamn nigra bill again"

Demokraten John F. Kennedy som tillträdde sin presidentpost 1961 var till en början inte heller intresserad av att leda kampen för ”Civil Rights” eftersom det kunde skada honom inom det demokratiska partiet. Det var först 1962 dvs. straxt innan Kennedy mördades som presidentens kompass förändrades.

35. John F. Kennedy 1961-1963

35. John F. Kennedy
1961-1963

De republikanska presidenterna Richard Nixon och Dwight D. Eisenhower var de som ledde kampen mot rasdiskrimineringen.

37. Richard Nixon  1969-1974

37. Richard Nixon

1969-1974

34. Dwight Eisenhower 1953-1961

34. D. Eisenhower
1953-1961

När demokraten Barack Obama var president då ökade rasproblemen i USA. När republikanen Donald Trump var president som av vår public service-verksamhet felaktigt målas ut som rasist, då minskade rasproblemen i USA.

44. Barack Obama 2009 - 2017

44. Barack Obama
2009 - 2017

45. Donald Trump 2017 - 2021

45. Donald Trump
2017 - 2021

Arbetslösheten hos den svarta befolkningen var under Trumps tid i Vita Huset den lägsta som någonsin tidigare i historien har mäts upp.

Skrämmande parallell

Senator Joe Biden demokrat - vårt public service favorit president, som redan i unga år blottlade sig som en färglös kuf med en av allt att döma besvärande låg intellektuell förmåga, motsatte sig upprustning av skolsystemet där både svarta och vita ingick. Han sa att det var en djungel för sina barn. Parallellen till våra egna svenska topppolitiker är slående.

Senator Joe Biden

Senator Joe Biden


Narrativet som vår public serviceverksamhet sedan årtionden tillbaka pumpat in
i det svenska folket: - att det demokratiska partiet som till skillnad mot republikan-erna - det republikanska partiet, är emot rasism är partiskt grundlagt och alltigenom falskt. ARE WE CLEAR?

 

The Kennedys

Senator Ted Kennedy

Senator
Ted Kennedy demokrat

Mary Jo Kopechne 28 år

Mary Jo
Kopechne
28 år

10 timmar senare - Polisen hämtar fordonet

10 timmar senare.
Polisen hämtar fordonet

Den 18 juli 1969 i Martha's Vineyard, då kör senator Ted Kennedy demokrat -  med sin bil på en bro med vilken han kör av och rakt ner i vattnet. Kvinnan Mary Jo Kopechne 28 år som åker med honom, drunknar.

Kennedy hade haft en fest ute på Martha's Vineyard som är en ö vid Cape Cods södra kust i USA. Han hade som vanligt tagit sig några glas vilket han var känd för att göra. Han sätter sig i en bil med den här kvinnan. Ingen vet varför. På en bro kör Kennedy av med bilen ner i en bäck, en djup vattenmassa. Bilen sjunker till botten. Kennedy lämnar bilen. Hon drunknar. Kennedy går tillbaka till sitt hotell, går och lägger sig i sängen, och somnar. 10 timmar senare går han in i till Edgartown, Marthas Vineyards polishögkvarter och rapporterar olyckan. Polisen undersöker olycksplatsen. Polisen slår fast att det fanns en luftficka. Polisen gjorde en tidslinje som visar att hon kunde ha blivit räddad.


Domare James Boyle från Massachusetts tingsrätt kallas in. Han gör det nästan omöjligt för myndigheterna att lägga fram några bevis mot Kennedy och ger honom en ”sweetheart-deal” - två månaders villkorlig dom.

Ted Kennedy kom undan. Det här påminner mig om familjen Biden. Kennedy blev kvar i senaten, men det dödade hans presidentambitioner. Något mer utstuderat genuint svin än Ted Kennedy är svårt att hitta.

Polisens tidslinje visar att hon kunde ha räddats
Domare James Boyle från Massachusetts

Domare James Boyle från Massachusetts

Kände du till det här? Västvärlden kan icke överleva om MainStream Media tillåts härja som de gör. Än mindre Sverige med sitt propagerande åsikts maskineri som vårt public service tillåts livnära sig på. Sverige måste som första europeiska land skrota sin public service-verksamhet och starta ett nytt som fungerar som det är tänkt. Sverige kommer aldrig någonsin mer få någon ordning på sitt land annars.

Här är mitt förslag.