Är de amerikanska demokraterna fredens parti?


Kennedy, Obama, Biden - Mot - Nixon, Bush, TrumpPublicerades 2023-07-23
Uppdaterades 2023-07-25
Denna krönika har även publicerats
Det Goda Samhället 2023-07-06

Fakta
Inbördeskriget i Amerika antändes av demokrater. Koreakriget påbörjades av Harry Truman som var demokrat. Demokraten John F. Kennedy inledde Vietnamkriget.


USA har aldrig varit så nära att hamna i ett kärnvapenkrig då John F. Kennedy var president när han blockerade Kuba. Chrusjtjov skickade ryska krigsfartyg. Kennedy satte upp en blockad. Om de hade börjat skjuta på varandra då hade det troligtvis antänt ett kärnvapenkrig. 
 
Varför gjorde John F. Kennedy det? För att Chrusjtjov ville sätta in missiler på Kuba som lätt kunde träffa USA. John F. Kennedy var absolut ingen fredspresident. Facit från Vietnam visar att han heller inte kunde hålla någon fred. Det var Nixon/Ford – republikanerna, som avslutade USA:s delaktighet i Vietnamkriget. Det demokratiska partiet är inte fredens parti. Det är precis, tvärtom. 
 
President Ronald Reagan ”The Great Communicator”, republikan, knäckte Sovjetunionen. Med hjälp av ”Stjärnornas Krig” besegrades Sovjetunionen, och det på ett fredligt sätt. President Ronald Reagans doktrin ”Peace Through Strength” fungerade.
 
Efter 9/11 tog republikanen president George W. Bush bort talibanerna, Saddam Hussein och al-Qaida. Sannolikt räddade Bush oss också från ett kärnvapenkrig.

Efter det att president Bush därefter märk väl enligt demokraten Barack Obamas egna valda ord; lämnade "över ett suveränt, stabilt och självständigt Irak till Obama, då skapade Obama IS och en flyktingkris som fördärvat hela mitt Sverige.

President Donald Trump - republikan, krossade IS.


Atombomberna över Hiroshima och Nagasaki fälldes av demokraten president Harry Truman. De var de första och hittills enda kärnvapen som använts i krig.


Nu när korrupt media, fake news och vårt public service återigen har piskat fram sin favoritpresident demokraten Joe Biden, som av det skälet även är svenskarnas favoritpresident, då är vi nu återigen läskigt nära ett världskrig. Vems fel är det?

- Eller det aningslösa, lågt informerades parti?

President Harry Truman demokrat är den enda som använt kärnvapan


Det är sannerligen inte republikanerna i USA som bär skuld för det. Korrupt media, fake news och vårt public service är de som förstör både vår värld och mitt Sverige. Ingen annan.


Ukraina kriget startades under demokraten "Joe Bidens watch". Det mesta talar för att om republikanen Trump hade suttit kvar som president då hade Putin aldrig invaderat Ukraina. Trump har också försäkrat att han kan avsluta kriget inom 24 timmar. Omöjligt att bevisa, men facit visar att Trump hade en betydligt listigare och lugnare utrikespolitik än vad Biden har. Trump använder smicker och ”deal-making” i alla sina politiska transaktioner. Vad president Biden har med sig till förhandlings-bordet är det ingen som vet. Kanhända finns det gömt i Lucifers skrift.


Det amerikanska demokratiska partiet är helt klart de aningslösa, lågt informerades parti, som märk väl orättfärdigt backas upp av korrupt media, fake news & vårt public service Inc. That is a fact.

Jesus 

Jesus- Republican?

Den som tror att Jesus själv om han kommer tillbaka, genom ett personvalsparti skulle vinna ett riksdagsval i Sverige, den har sannolikt fel. Vår ohederliga public serviceverksamhet är alldeles för stark för det. Så är det. Så allvarligt är det. Med hjälp av GRN, vår odugliga politikerkår och vårt public service styrs opinionen åt det håll de vill. Så är det.

Thomas Ek år 2013

    Thomas Ek
    thomas.ek@irakkriget.se